logo Hoogthij
  • Mindfulness minitraining door Rikkie Postema in Hoogthij0

Mindfulness minitraining door Rikkie Postema in Hoogthij

Op 12 mei a.s. start in de Hoogthij in Steenwijkerwold een mindfulness minitraining van vier bijeenkomsten.

Mindfulness gaat om het hier en nu volledig op de voorgrond te zetten. Dit moment is altijd aanwezig, maar door de dagelijkse beslommeringen, gedachten en een druk leven op de achtergrond. Meer in het hier en nu zijn verbetert het concentratievermogen, geeft meer rust en zet zorgen, problemen, pijn en ongemak meer op een afstand.In deze minitraining leert u contact te maken met het huidige moment door mindfulness basisoefeningen en vijf bewegingen.

De mindfulness minitraining is geschikt voor mensen die zich praktische oefeningen eigen willen maken die eenvoudig in het dagelijks leven toe te passen zijn. Een specifieke toevoeging in deze training zijn vijf eenvoudige bewegingen. Het is voor veel mensen makkelijker om vanuit beweging het hier en nu te beleven en gedachten meer tot rust te laten komen.

Maar ook als u al een mindfulness training hebt gevolgd kan deze minitraining inspireren weer aandacht te besteden aan mindfulness. De vijf bewegingen vormen een verfrissende nieuwe uitdaging.
Er wordt in deze training nauwelijks aandacht besteed aan de theorie. Dit in tegenstelling tot de langere training.

Twijfelt u of deze training geschikt voor u is? Neem vrijblijvend contact op met Rikkie Postema via 06-46343537. Dit nummer is ook beschikbaar voor aanmeldingen. Aanmelden per mail kan via info@adisat.nl.

De data van de training zijn: 12, 19, 26 mei en 2 juni, van 19.30 uur – 21.30 uur in Centrum Hoogthij te Steenwijkerwold.