logo Hoogthij
  • Lezing Mindfulness in MFC Hoogthij in Steenwijkerwold0

Lezing Mindfulness in MFC Hoogthij in Steenwijkerwold

Overal hoor en lees je tegenwoordig lovende berichten over Mindfulness, maar wat is het nu eigenlijk en wat heb je eraan in het dagelijks leven? Op vrijdagavond 10 april geeft Rikkie Postema in MFC Hoogthij in Steenwijkerwold een lezing over Mindfulness om duidelijk te maken wat het is en hoe het in het dagelijks leven toegepast kan worden.

Veel mensen ervaren stress door het leven op de automatische piloot, een vol hoofd, te hoge werkdruk, pijnklachten, onrust of onvrede en belemmerende emoties.

Een manier om beter om te gaan met stress en/of pijnklachten is Mindfulness. Nog steeds neemt de populariteit van deze methode toe. Ook wetenschappelijk is ruimschoots aangetoond dat Mindfulness aantoonbare verbetering brengt in de kwaliteit van leven.

Op vrijdagavond 10 april om 19.30 uur wordt in MFC Hoogthij in Steenwijkerwold een lezing gegeven over Mindfulness. Het programma bestaat uit uitleg over wat Mindfulness inhoudt, een korte documentaire over de werking en toepassing van Mindfulness bij pijnklachten en als u wilt kunt u een oefening zelf ervaren. Uiteraard kunt u deze avond ook vragen stellen.

De lezing over Mindfulness wordt gegeven door Rikkie Postema van Bureau Adisat. Zij heeft jarenlange ervaring in het begeleiden van mindfulness-, yoga-activiteiten en coaching.

Deelnemen aan de lezing Mindfulness kost € 8,- per persoon, inclusief een kopje koffie of thee.  Na afloop kan er nog gezellig worden nagepraat over de ervaringen.
Aanmelden kan via e-mail info@hoogthij.nl via telefoon 0521 – 589 229.