logo Hoogthij
  • Huurders0

Huurders

0401154420-011_Hoogthij_hal_DSC4778-300x199Naast diverse verenigingen, bedrijven en instellingen die multifunctionele zalen huren in Hoogthij, kent Hoogthij ook een aantal huurders die permanent hebben gekozen voor de huur van een ruimte in ons pand. Hieronder treft u bedrijven, instellingen en verenigingen aan, die huren in Hoogthij en daardoor de leefbaarheid van ons dorp Steenwijkerwold en omgeving bevorderen.

In Hoogthij zijn vele zalen, van groot tot klein, te huur voor zowel gecombineerde verhuur of losse huur. De zalen zijn geschikt voor verhuur aan verenigingen, instellingen, bedrijven, straat en buurtverenigingen en particulieren en bij uitstek geschikt om te vergaderen, een expositie of tentoonstelling te houden, muziekuitvoeringen te geven, of ongeacht elke andere bijeenkomst. In Hoogthij bevindt zich ook een modern rouwcentrum. De aula en opbaarruimte biedt alle gelegenheid om op gepaste manier afscheid te nemen van familie en bekenden.

Ook worden onze zalen verhuurd voor cursussen, opleidingen, medische consultatie spreekuren. Activiteiten voor jeugd en senioren, oud en jong, vele mensen en doelgroepen maken gebruik van dit goed geoutilleerde zalencentrum.

Hoogthij wordt gebruikt door vele partijen uit Steenwijkerwold en omgeving. Zo mochten wij al huurders uit Basse, Paasloo, Tuk, Thij, Witte Paarden, Wolvega, Willemsoord, De Blesse, Steenwijk, Eesveen, Zuidveen en Vollenhove en Giethoorn verwelkomen in ons prachtige multifunctionele gebouw. En…., niet voor niets, het gebouw kent een goede mix van sfeervolle ambiance en zakelijke uitstraling, en vriendelijke bediening die al uw wensen op het gebied van catering kan verzorgen. Uiteraard is ons gebouw voorzien van alle moderne middelen en gemakken. Denkt u daarbij aan geluidinstallatie, opname apparatuur, beamer, flipover en andere  audiovisuele middelen.

Een korte opsomming van wat u allemaal aantreft u in Hoogthij: