logo Hoogthij
  • Thuis in de Kop quiz Finale in Hoogthij0

Thuis in de Kop quiz Finale in Hoogthij

Onder de noemer ‘Thuis in de Kop’ maakt RTV-SLOS samen met plaatselijke belangen en wijkverenigingen een aantal radioprogramma’s om de samenhorigheid in de gemeente Steenwijkerland te vergroten.

In totaal telt Steenwijkerland 32 (samengestelde) kernen en wijken. Tijdens een aantal bijeenkomsten op locatie staan iedere keer verschillende kernen en wijken centraal. We maken nader kennis met deze kernen en wijken en de deelnemers maken (verder) kennis met elkaar. Naast korte interviews met de genodigden en muziek wordt ook iedere aflevering de Thuis in de Kop quiz gehouden: de deelnemers strijden onderling voor het prachtige predicaat van ‘Meest Thuis in de Kop’. De opgave is om zoveel mogelijk van de 32 gestelde vragen die betrekking hebben op de 32 verschillende kernen en wijken goed te beantwoorden. Iedere aflevering gaan twee kernen/wijken door naar de finale die zal worden gehouden in december van dit jaar.

Op zaterdag 12 december zal de finale van deze quiz plaats vinden in Hoogthij. Een van de finalisten is het team uit Steenwijkerwold. U bent van harte welkom om op deze ochtend bij de live uitzending aanwezig te zijn en ons team aan te moedigen.