logo Hoogthij
  • Presentatie Dorpenplan Steenwijkerwold0

Presentatie Dorpenplan Steenwijkerwold

Stelt u eens zich voor om voor de kerstdagen uw huis leuk te kunnen decoreren met een zelfgemaakt kerststuk. Op woensdag 17 december kunt u in multifunctioneel centrum Hoogthij aan het Woldplein in Steenwijkerwold een mooi en uniek kerststuk maken, onder leiding van Margreet Hetebrij van de Fleurschuur. U gaat aan de slag met heerlijk geurend kerstgroen, kleurrijke bloemen en bijzondere decoraties. Uiteraard mag u aan het eind van de workshop uw eigen sfeervolle kerststuk mee naar huis nemen.

Er kan gekozen worden uit twee verschillende kerststukken, voorbeelden hiervan treft u onderstaand aan. U kunt aan de hand van de voorbeelden aangeven naar welk kerststuk uw voorkeur uitgaat en of u een voorkeur voor een kleur heeft. Margreet zorgt dan voor alle materialen en is aanwezig voor deskundige uitleg en begeleiding.

De workshop begint om 19.30 uur en eindigt rond 21.30 uur. Vanaf 19.00 uur is er eerst gelegenheid om een kopje koffie te drinken, en na afloop kan er nagepraat worden onder het genot van een drankje en een nootje.
De kosten voor de workshop, inclusief alle materialen, een kopje koffie vooraf en een drankje erna zijn € 35,- per persoon.

Lijkt het u leuk om deel te nemen aan de workshop kerststuk maken? Laat het weten via e-mail info@hoogthij.nl of per telefoon 0521 589229. Aanmelden kan tot en met vrijdag 12 december, dus wees er snel bij want vol = vol

Workshop kerststuk maken optie 1 Workshop kerststuk maken optie 1

Workshop kerststuk maken optie 2 Workshop kerststuk maken optie 2