logo Hoogthij
  • Introductie Bewegen en ontspannen met Kinderyoga in Steenwijkerwold0

Introductie Bewegen en ontspannen met Kinderyoga in Steenwijkerwold

Manon Lemkes van Yin Yoga Sound geeft in de kerstvakantie op dinsdag 23 december om 14.30 uur in MFC Hoogthij in Steenwijkerwold een leuke introductieles “Bewegen en Ontspannen met Kinderyoga” met als thema Kerstmis voor kinderen van 6-12 jaar.

De lessen van Manon kenmerken zich door een afwisseling van dynamische bewegingen en ontspanning. Kindergerichte yogahoudingen worden thematisch aangevuld met o.a. liedjes, dans, verhalen en ademhalingsspelletjes die aansluiten bij de belevingswereld van het kind. Lekker dansen als een Kerstelf, een rendier of sparrenboom nadoen of samen lachen als de Kerstman, hohoho; alles kan!

Spelenderwijs worden kinderen zich bewust van hun ademhaling, ontwikkelen hun zintuigen en leren makkelijker en sneller te ontspannen. Verder wordt de fantasie en creativiteit bevorderd en leren kinderen sociale vaardigheden. Wat ook heel belangrijk is, is dat de kinderen zichzelf en anderen accepteren zoals ze zijn. Daarnaast heeft yoga een positieve uitwerking op de klieren, organen en het zenuwstelsel en het gehele immuunsysteem. Zeer doeltreffend dus!

Deze introductieles kost slechts € 7,- per kind, en wordt afgesloten met een glaasje limonade na afloop. De les duurt ongeveer een uur. Aanmelden kan tot en met vrijdag 19 december, via e-mail info@hoogthij.nl of telefoon 0521 – 589 229.
Wees er snel bij want er kunnen maximaal 12 kinderen meedoen.

YinYoga1-225x300